Contact Service

Vacatures

Vacature uitvoerder renovatie Van Mierlo - Dinkq

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime uitvoerder. Als uitvoerder ben je eindverantwoordelijk voor de bouwplaats. Dat is waar het gebeurt, dat is waar alle plannen tot uitvoering komen. Aan jou de belangrijke taak om te zorgen dat er hoge kwaliteit wordt geleverd binnen de gestelde begroting en planning. Als gedreven uitvoerder ben jij de rechterhand van de projectleider.

Lees verder

Vacature projectleider renovatie Van Mierlo - Dinkq

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime projectleider renovatie. Als projectleider renovatie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een of meerdere projecten tegelijk, van start tot en met de oplevering. Je houdt hierbij de voortgang, kwaliteit, VGM en kosten scherp in de gaten. Als enthousiaste projectleider renovatie ben je de spil tussen de opdrachtgever en het projectteam.

Lees verder

Vacature calculerende projectvoorbereider renovatie Van Mierlo - Dinkq

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime calculerende projectvoorbereider. Als calculerende projectvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de organisatorische en technische voorbereiding en begeleiding van renovatieprojecten binnen het gestelde budget, de planning en kwaliteitseisen. Jij hebt op je netvlies hoe een project er financieel voor staat en kan op basis van jouw ervaring een inschatting maken van de haalbaarheid. 

Lees verder