Contact Service

Dinkq transformeert

Herbestemming

Als uw expert in de transformatie van gebouwen geeft Dinkq uw leegstaand vastgoed een tweede leven. Wij maken van een woning een restaurant. We realiseren seniorenwoningen in een schoolgebouw. Een kantoorcomplex wordt een appartementengebouw. Wij gaan de uitdaging graag aan om leegstaande panden een nieuwe bestemming te geven. 

Waardevermeerdering

Door de transformatie van leegstaande gebouwen creëert u een waardevermeerdering van uw vastgoedportefeuille. Leegstand brengt verloedering en dwingt u tot snelle afschrijving. Doorbreek die ontwikkeling door leegstaande gebouwen een tweede leven te gunnen. Dinkq denkt graag met u mee. Wij zorgen voor een deskundige voorbereiding en realisatie van uw transformatieproject.

Ervaar onze expertise

De transformatie van gebouwen is minder ingrijpend dan nieuwbouw. Alle voorzieningen zijn vaak al aanwezig. Door nieuwe bouwkundige oplossingen te benutten, kunnen wij uw leegstaand vastgoed een herbestemming geven met een hoge esthetische en duurzame kwaliteit. Ervaar onze expertise in de transformatie van gebouwen.