Contact Service

Dinkq denkt mee

Ook advies en begeleiding

Dinkq bouwt, renoveert en transformeert vastgoed voor woningcorporaties, projectontwikkelaars en grote investeerders. Daarin laten we zien welke kennis en ervaring wij in huis hebben. Sterker nog: voordat de eerste paal geslagen wordt, willen wij om tafel met onze opdrachtgevers. Aan ieder bouwproject gaat een heel traject vooraf. U doet er verstandig aan Dinkq in een vroeg stadium te betrekken voor begeleiding en advies in uw project. Wij informeren u graag over de beste mogelijkheden.                          

Begeleiding in ontwerpfase

Een project begint op de tekentafel. Voor die tijd is het goed om als opdrachtgever uw wensen kenbaar te maken. Dinkq speelt graag een adviserende rol bij de inventarisatie van die wensen en bij de verwerking daarvan in de ontwerpfase. Door in een vroeg stadium betrokken te worden bij uw project, verloopt het proces zo efficiënt mogelijk van begin (advisering) tot einde (oplevering).

Bundeling van krachten

In de advisering en begeleiding bundelen wij graag onze krachten met die van u. In de praktijk blijkt die krachtenbundeling maar al te vaak tijd en budget te schelen. Wij zijn een groot voorstander van korte lijnen en een heldere communicatie. Daardoor worden misverstanden voorkomen en kunnen we uw bouw-, renovatie- of transformatieproject volgens planning en binnen het budget realiseren.